hvac

چگونه "پختن" رشته فرنگی رامن بدون حرارت

اکثر مردم فکر می کنند که برای پخت رشته رامن به آب داغ نیاز دارید. سالهاست که در سفرهای کمپینگ، ماشین سواری و بسیاری از مواقعی که از منبع گرما دور بوده ام، رشته رامن می خورم.

پخت نودل رامن معمولاً 3 دقیقه طول می کشد. دستورالعمل ها می گوید که شما به سادگی بسته نودل را در حداقل دو فنجان آب جوش اضافه کنید و ظرف 3 دقیقه آماده خوردن خواهید بود.

برای اینکه رشته های رامن “پخته” شوند، باید آب را کاملا جذب کنند تا زمانی که نرم شوند. گرما به تسریع این فرآیند کمک می کند، اما به هیچ وجه ضروری نیست. رشته فرنگی رامن می تواند به راحتی آب سرد را جذب کند. تفاوت اصلی این است که زمان بیشتری طول می کشد. در اینجا یک راهنمای کوتاه وجود دارد که به شما کمک می کند رشته فرنگی رامن خود را بدون حرارت بپزید:

مطلب پیشنهادی  BlitzWolf BW-F4: بلندگوی استفاده در فضای باز با بلوتوث CSR 4.0

1. ظرفی را پیدا کنید که حداقل 12 یا 16 اونس آب را در خود جای دهد.

2. بسته نودل را در ظرف خالی کنید

3. ظرف را با آب سرد پر کنید

4. 30 دقیقه صبر کنید

5. چاشنی را مخلوط کنید

6. لذت ببرید!

خودشه. خیلی ساده است، درست است؟ من متوجه شده ام که 30 دقیقه زمان مناسبی برای نرم شدن کامل نودل است. گاهی ممکن است تا یک ساعت صبر کنم. مدت زمان ممکن است بسته به دمای آب متفاوت باشد. اگر خیلی سرد باشد بیشتر از ولرم بودن طول می کشد. اگر عجله دارید، فقط هر از گاهی آن را بررسی کنید.

مطلب پیشنهادی  سیستم تهویه مطبوع مینی اسپلیت - مینی اسپلیت برای چه فضاهایی مناسب است؟

البته، کل این روش فرض را بر این می‌گذارد که شما از خوردن نودل سرد بدتان نمی‌آید، اما من متوجه شده‌ام که وقتی سرد هستند به همان اندازه که گرم هستند خوشمزه هستند.



Source by Chris Pine

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.