بسیاری از مردم یک اجاق توستر می خرند تا مجبور نباشند برای وعده های غذایی کوچک اجاق گاز پر انرژی خود را روشن کنند. سپس، در کمال تاسف، متوجه میشوند که اکثر وعدههای غذایی منجمد از پیش بستهبندی شده این هشدار را دارند: «در توستر نپزید». این اجاقهای رومیزی فقط نسخههای کوچکتری از اجاقهای معمولی هستند، بنابراین آیا واقعاً ایده بدی است که غذاهای منجمد را در آنها بپزید؟
ابتدا به تفاوتهای اجاقهای توستر و اجاقهای معمولی با اندازه کامل نگاه میکنیم. هر دو گرمای خشک تولید می کنند و به طور کلی هر دو محدوده دمایی یکسانی دارند. روش گرمایش در کورههای مختلف متفاوت است، در مدلهای معمولی از گاز یا برق به عنوان منبع انرژی اولیه استفاده میشود. اجاقهای توستر تنها به گرمای الکتریکی متکی هستند، اما این فرها با بسیاری از اجاقهای معمولی موجود در بازار تفاوتی ندارد. پس چرا نمی توانید یک غذای منجمد را در اجاق توستر بپزید؟
من تا حدودی تصور می کردم که چرا این اتفاق می افتد، اما به جای تکیه بر حدس و گمان، مستقیماً به سراغ منبع رفتم. من با چهار شرکت بزرگ تماس گرفتم که محصولاتشان در مورد استفاده از اجاق توستر هشدار داده بودند. هر چهار نفر به من پاسخ مشابهی دادند: گرمای ناهموار و غیرقابل پیشبینی میتواند منجر به پخت نادرست غذا شود. این می تواند منجر به مسمومیت غذایی شود.
من بسیاری از اجاقهای توستر را در طول سالها آزمایش کردهام و میتوانم به شما بگویم که همه آنها گرمایش ناهموار و غیرقابل پیشبینی ندارند، اما بسیاری از آنها اینطور هستند. مشکل بسیاری از افراد، اختلاف بین تنظیم حرارت و دمای واقعی داخلی فر است. ممکن است فر را طبق دستورالعمل بسته روی 375 درجه فارنهایت تنظیم کرده باشید اما دمای واقعی آن بسیار کمتر از آن باشد. این امر به ویژه در مورد مدل های ارزان قیمت که عایق بندی ضعیفی دارند صادق است. این می تواند منجر به غذاهای نیم پز شود که مصرف آنها می تواند خطرناک باشد.
آیا راهی برای حل این مشکل وجود دارد؟ قطعا وجود دارد! یافتن دماسنج های دقیق با قابلیت خواندن فوری آسان و ارزان هستند. بسیاری از آنها پروب هایی دارند که می توان آنها را در حین استفاده در داخل فر گذاشت. این به شما امکان می دهد از دمای داخلی فر در جایی که باید باشد اطمینان حاصل کنید. با این کار مشکلات مربوط به گرمایش یا دمای غیرقابل پیش بینی برطرف می شود.
غلبه بر گرمایش ناهموار بسیار دشوارتر است. بسیاری از اجاقهای توستر ارزان، غذا را بهطور بسیار ناهمواری میپزند و قسمتهایی از غذا را میسوزند و برخی دیگر خام یا نیمپخته هستند. این فقط یک مشکل با وعده های غذایی منجمد نیست. با هر چیزی که بپزید مشکل ساز است. این مشکل زمانی تشدید میشود که محصولی را شروع کنید که به جای دمای اتاق یا نزدیک به آن منجمد است. من هرگز سعی نمی کنم یک غذای یخ زده را در دستگاهی بپزم که مشکل گرمایش نامناسب دارد. من همچنین نمی خواهم از آن دستگاه برای هیچ یک از نیازهای آشپزی خود استفاده کنم.
بنابراین آیا پختن غذای منجمد در اجاق توستر ایمن است؟ میتوانم بگویم پاسخ آن «شاید» است. شما احتمالاً نباید آن را به خطر بیندازید مگر اینکه کاملاً مطمئن باشید که دستگاهی که استفاده می کنید همه چیز را به طور یکنواخت و دقیق می پزد. از یک دماسنج برای نظارت بر دمای واقعی خود استفاده کنید و بعد از اتمام کار، دمای داخلی غذا را بررسی کنید. بیشتر غذاهای بسته بندی شده به شما می گویند که دمای داخلی غذا چقدر باید باشد تا آن غذا بی خطر باشد. همچنین دستورالعملهای دما توسط اکثر بخشهای بهداشت محلی ارائه شده است. اگر مطمئن نیستید که دمای مورد نظر محصول نهایی باید چقدر باشد، از آنها استفاده کنید.
بازدید کنید بررسی اجاق توستر برای پیدا کردن بهترین آون توستر برای غذاهای یخ زده و خیلی چیزهای دیگر. هزاران بررسی و همچنین راهنمای خرید مفیدی را خواهید یافت که در این راه به شما کمک می کند.