در 230000 جریب منطقه رزرواسیون هندی پایین بروله سیوکس داکوتای جنوبی قرار گرفته است. کول ویکاسا اویاتدر میان تپههای مریم گلی و علف شیرین و پیچ بزرگ رودخانه میسوری، شهر Lower Brule قرار دارد. گاومیش کوهان دار امریکایی میچرند و در یک مرتع نزدیک میچرخند. کازینو گلدن بوفالو مسافران را وسوسه می کند تا شانس خود را امتحان کنند. فروشگاه Sioux Boys Gas and Convenience آماده خدمات رسانی به همه کسانی است که در جاده های پر پیچ و خم طولانی رانندگی می کنند.
بین کازینو و میسوری ساختمانی بی ادعا قرار دارد که در نگاه اول ممکن است به راحتی با یک انبار معمولی اشتباه گرفته شود. اما اگر باد مناسب باشد، ممکن است بویی آشنا را حس کنید که باعث شده میلیونها غده بزاق در طول سالها از کار بیفتند. بوی پاپ کورن تازه بریده شده
به Lakota Foods، تنها تولید کننده پاپ کورن 100% بومی آمریکایی در جهان خوش آمدید. شرکت لاکوتا فودز که بیش از سی سال است پاپ کورن فلهای را در سراسر جهان میفروشد، توسعه یافته شرکت مزرعه لوور برول است که در فروشگاههای مواد غذایی، کازینوها، پارکهای ملی و بناهای تاریخی، و استادیومهای بیسبال نامی برای خود دست و پا کرده است و شاهد رشد سه رقمی برای خود است. چهار سال متوالی
رئیس لاکوتا فودز، شین هیس، می گوید: “پیوند قوی بومیان آمریکا با ذرت بو داده حداقل به اندازه بوفالو اهمیت فرهنگی دارد.” برخی از بومیان آمریکا بر این باور بودند که یک روح ناآرام درون هسته وجود دارد. هنگامی که با گرما به هم میخورد، در یک بخار خشمگین از پوستهاش بیرون میآید.
پاپ کورن که هزاران سال پیش از مکزیک کنونی سرچشمه می گیرد، مدت ها قبل از ورود اولین اروپایی ها در سراسر آمریکای شمالی پخش شده بود. خوشه های کوچک کربن ذرت مربوط به حدود 3600 سال قبل از میلاد در غار نیومکزیکو پیدا شده است، ذرت آنقدر به خوبی حفظ شده بود که چند دانه آزمایش شده در واقع بیرون آمدند. شواهد نشان می دهد که سرخپوستان کاچیس در ۲۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح پاپ کورن را کشت می کردند.
روش های تاریخی پختن ذرت تقریباً به اندازه خود دانه ها متنوع است. ایروکوئی ها ذرت خود را در گلدان های سفالی که با لایه ای از ماسه گرم شده بود می ریختند. Winebago یک لپه روغنی را با چوب به سیخ می کشید، آن را در نزدیکی آتش گرم می کرد و دانه های بریده شده را به لپه می چسباند تا خورده شود. سرخپوستان پاپاگو از کوزههای گلی بزرگ «اولاس» استفاده میکردند که طراحی آن به 1500 سال قبل بازمیگردد.
با این حال، لاکوتا فودز از روشهای کمی مدرنتر استفاده میکند. آنها که در یک ساختمان جدید 10000 فوت مربعی قرار گرفته اند، می توانند 3000 کیسه پاپ کورن مایکروویو را در ساعت بسته بندی کنند و 50000 پوند از این دانه کوچک سخت را در روز تمیز و غربال کنند.
بنابراین زمانی که قبیله لوور برول سیوکس به دنبال راه حلی برای کاهش نرخ بیکاری 39 درصدی بود، پاپ کورن یک پاسخ طبیعی بود. علاوه بر این، دره حاصلخیز رودخانه میسوری برای رشد این “طلای دشتی” مناسب بود.
لاکوتا فودز بیش از بیست و پنج عضو قبیله ای را به صورت تمام وقت و پاره وقت استخدام می کند. هیس میگوید: «نام لاکوتا روی بستههای ما باعث ایجاد حس غرور برای کارمندان و اعضای قبیله لوور بروله سیوکس و ملت بزرگ لاکوتا میشود. و به یک معنا، امیدی را برای سایر قبایل بومی آمریکا و مشاغل متعلق به بومیان فراهم می کند.